O nama

Upoznajte nas

Tapetarija Nikolić je počela sa radom 2005. godine kao firma koja samostalno proizvodi namještaj.
Slijedeći kreativnost i volju, posao se blagovremeno širio, pa smo se, od proizvodnje tapaciranog namještaja i izvoza u susjedne zemlje i inostranstvo, popeli na stepenicu više, a to je prodaja u vlastitom salonu namještaja. Našim namještajem opremljeni su saloni širom Bosne i Hercegovine,
regiona, ali i Evrope, kao i domovi samostalnih kupaca. Ono zbog čega nas klijenti najviše vole je prilagodljivost, jer time dobijaju tačno ono što žele, birajući materijal i stranu na kojoj žele da se odmore.

Uspjeh svakog preduzeća se ogleda u praćenju savremenih tehnoloških procesa, ali dobra koordinacija i timski rad zaposlenih je princip kojim se vodimo od početka i kojem možemo da zahvalimo za kontinuiran napredak. Naših 70 radnika profesionalno pristupa poslovnim zadacima, a sama proizvodnja bazirana je na visokoj kvaliteti proizvoda, modernom dizajnu i pristupačnoj cijeni za svakog kupca. Preko 100 različitih komada namještaja dokaz su da je naša poslovna strategija upravo onakva kakava treba biti, realna, uspješna i optimalna.

Tapetarija Nikolić vješto razvija svoju proizvodnju zahvaljujući dobrom odnosu sa poslovnim partnerima. Uvijek smo otvoreni za saradnju i nove uspjehe, čemu se radujemo i domaćinski pristupamo svakom odnosu.

Proizvodi

null

UGAONE GARNITURE

null

TDF garniture

null

KREVETI